SNAPS FROM MY PHONE

Processed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with f2 presetff37c90d-9200-4bd2-aaf2-003f25ff9d08Processed with VSCO with f2 presetEn månad har passerat och jag mår ganska bra. Ibland. Det är upp och ner och stressigt om vartannat. Men det går bra. Mitt personliga mål i januari var att yoga varje dag tillsammans med Adriene (här) och det har gjort mig och min kropp så gott. Så jag kommer inte att sluta med det utan kommer att fortsätta yoga varje dag för det är något jag behöver och som jag har avskaffat tid för även när den inte finns. Nu är jag redo för februari och sen är det nog vår. Ha det fint ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s