WELCOME TO MY NEW BLOG

Efter en lång paus från sociala medier och socialt liv överhuvudtaget så bestämde jag mig för att starta en ny blogg, investera i en domän och börja om från början. Mitt liv har varit kaos denna sommar och jag har nog aldrig jobbat, gråtit, sovit och stressat så mycket som jag har gjort. Allt blev bara satt på paus. Jag har varit vilsen i mig själv och mått så oerhört dåligt att jag varken har vetat ut eller in. Jag har mått bättre om man säger så.

header3

Nu har jag semester och då passar det bra att börja lite smått med sociala medier igen för det är så kul. Jag gillar att få skriva och att få vara kreativ. Så nu är jag på gång igen. Jag vet inte riktigt vad jag ska inrikta bloggen på men kör nog på som förut, lite outfits, lite ponny, lite ångest och mest mig.

header2

Jag hoppas ni mår bra och att ni stannar kvar. Även fast jag försvinner ibland. Men ibland behöver man det. Man behöver sitt space som jag så fint kallar det. Puss!

// Welcome to my new blog. I’ve been dealing with some personal shit lately but now I’m finally back. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s